www.diabazoume.gr Κριτική Βιβλίων από ...Πραγματικούς Αναγνώστες

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ:

Προγραμματισμός: Xpert.gr

[ Επικοινωνία ] [ Ταυτότητα ]

384 βιβλία / 299 συγγραφείς / 123 εκδοτικοί / 88 συνεντεύξεις


Διαβάστηκε 6636 φορές.

: ΠΟΥ ΠΑΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!

ΠΟΥ ΠΑΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!

Είναι ιδέα μου ή το να βρεις το ταίρι σου είναι πιο δύσκολο από το να βρεις το φάρμακο για τον καρκίνο;


Συγγραφέας: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Εκδόσεις: Α. Α. ΛΙΒΑΝΗ

Ανήκει στην κατηγορία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ


- Δες όλα τα βιβλία αυτών των εκδόσεων (13 βιβλία)

- Δες όλα τα βιβλία στην ίδια κατηγορία (117 βιβλία)


Διαβάζοντας το βιβλίο αυτό είναι κάτι σαν ντεζαβού. Λες "εδώ έχω έρθει". Όχι - μην το παραξηγείτε. Δεν εννοώ για τον τρόπο γραφής ή ότι η συγγραφέας γράφει κοινοτυπίες. Εννοώ ότι οι καταστάσεις που περιγράφει είναι πράγματα που λίγο πολύ τα έχουμε ζήσει όλοι. Όλοι όσοι είμαστε (ή ήμασταν) στη γύρα για να βρούμε τον άνθρωπό μας. Βέβαια όχι σε τόσο ακραίο βαθμό. Άλλωστε οι "ήρωες" μιας ιστορίας, για να έχει ενδιαφέρον η ιστορία, πρέπει να τραβάνε "ζόρια" πιο ακραία από τους υπόλοιπους.

Το βιβλίο είναι πολύ ωραίο και απολαυστικό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.


Σχόλιο από την ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ

Ένα καταπληκτικό βιβλίο, με έξυπνο χιούμορ και σύγχρονους προβληματισμούς γυναικών.

Για πρωτόβγαλτη η συγγραφέας είναι πολύ καλύτερη από επαγγελματίες του είδους. Δεν κουράζει καθόλου και σε κρατά σε εγρήγορση, σε κάνει να γελάς.

Θυμίζει έντονα ξένες συγγραφείς του είδους. Αν συνεχίσει έτσι, θα έχει μόνο επιτυχίες.

Της το εύχομαι!

ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ


Σχόλιο αναγνώστη

Με όλο το σεβασμό προς τους πιο πάνω, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Έχω διαβάσει πολλά βιβλία αυτού του είδους και στα καλά έλεγα: "αμάν τι θα γίνει παρακάτω;" ή "ωχ που να πάρει, νύσταξα και δεν θα προλάβω να το τελειώσω". Ε! Με αυτό το βιβλίο με πήρε ο ΥΠΝΟΣ πριν καν νυστάξω.

Είναι αργό. Απελπιστικά αργό. Να οι τεράστιες και αργές περιγραφές. Να η βαρεμάρα! Αμάν! Σκεφτόμουν διαρκώς: Δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το βιβλίο; Αφού κάποια στιγμή κοίταξα την ταυτότητα του βιβλίου να δω μήπως και το Κατερίνα Παπανικολάου είναι το λογοτεχνικό ψευδώνυμο του Θ. Αγγελόπουλου! Αστειεύομαι, αλλά θέλω να σας δείξω το πόσο  α ρ γ ό  ήταν το βιβλίο. Για εμένα ήταν απίστευτο χάσιμο χρόνου.

Χρήστος Π. (Καλαμάκι)


Κομμάτι από το βιβλίο:

Κοιτάχτηκα μια τελευταία φορά στον καθρέφτη. Έκλεισα την τηλεόραση που έπαιζε το αγαπημένο μου Sex and the City (σειρά ευαγγέλιο!) και μπήκα αποφασισμένη στο αυτοκίνητο. Ο προορισμός μου ήταν ένα καινούριο μπαράκι στη Χάρητος και ο στόχος μου, για άλλη μια φορά, η ανεύρεση του άλλου μου μισού. Τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθεροι άντρες υπήρχαν σε αυτή την πόλη. ΑΥΤΟΣ λογικά κάπου έπρεπε να περιμένει.

Εκείνο το βράδυ την "παρέα" την είχε κανονίσει ένας ιδιαιτέρως αχώνευτος συνάδερφος. Εν τω μεταξύ, μπορεί εκείνο το βράδυ να είχα ξεκινήσει για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο αποφασισμένη, όμως η αίσθηση της αισιοδοξίας που με είχε πλημμυρίσει ήταν εντελώς αβάσιμη. Ούτε κι εγώ ξέρω γιατί εκείνο το βράδυ περίμενα ότι θα έβρισκα κάτι ...φυσιολογικό.

Μαρία Π.

Στοιχεία του βιβλίου: 17 ευρώ, 328 σελίδες, έκδοση του 2009


Σου άρεσε το βιβλίο; Κάνε Like βρε, τι σου ζητάνε;


Πες κι εσύ τη γνώμη σου γι αυτό το βιβλίο παρακαλώ.
Αυτές που θα επιλέξουμε θα μπουν μέσα στο άρθρο, ως μέρος της κριτικής με το όνομά σας φυσικά.

ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ


chocosplash.gr arithmology http://www.klitia.gr/arithmology.php MONO 11 ΕΥΡΩ arithmology http://www.klitia.gr/arithmology.php arithmology http://www.klitia.gr/arithmology.php