www.diabazoume.gr Κριτική Βιβλίων από ...Πραγματικούς Αναγνώστες

 
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ: - ΡΟΘ ΦΙΛΙΠ - ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ ΤΖΟΑΝ - ΡΟΥΣΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ - ΣΑΓΚΑΝ ΚΑΡΛ - ΣΑΓΚΑΝ ΚΑΡΛ, ΣΚΛΟΦΣΚΙ Ι. Σ. - ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΧΑΡΗΣ - ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΝΙΟΣ - ΣΑΟΥΝΑΤΣΟΥ ΜΑΡΙΝΑ - ΣΑΡΑΜΑΓΚΟΥ ΖΟΖΕ - ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ - ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ, ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΣΕΠΟΥΛΒΕΔΑ ΛΟΥΙΣ - ΣΕΡΕΦΑΣ ΣΑΚΗΣ - ΣΙΕΤΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΣΙΛΒΕΡΣΤΑΪΝ ΣΕΛ - ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ Σ.Β. - ΣΝΙΤΣΛΕΡ ΑΡΤΟΥΡ - ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ - ΣΤΑΪΝΜΠΕΚ ΤΖΩΝ - ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ - ΣΩΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΣΩΤΗΡΧΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΤΑΡΑΝΤΙΝΟ ΚΟΥΕΝΤΙΝ - ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΕΡΚΕΣΙΔΟΥ ΛΕΝΑ - ΤΖΑΒΑΝΤΙ ΦΑΤΑΝΕ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ:

Προγραμματισμός: Xpert.gr

[ Επικοινωνία ] [ Ταυτότητα ]

347 βιβλία / 275 συγγραφείς / 113 εκδοτικοί / 65 συνεντεύξεις
Kεντρική Σελίδα
Οι Νεότερες Κριτικές
Οι Δημοφιλέστερες
Συνεντεύξεις
Ερωτηματολόγιο
www.diabazoume.gr Κριτικές βιβλίων από ...πραγματικούς αναγνώστες


Οι καλύτερες συνταγές σοκολάτας




Οι καλύτερες συνταγές σοκολάτας




: Η ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι χορτοφαγικές συνταγές ενός μεγάλου μάγειρα το 18ου αιώνα


Συγγραφέας: ΚΟΡΑΝΤΟ ΒΙΝΤΣΕΝΤΖΟ

Εκδόσεις: ΚΑΛΕΝΤΗΣ

Ανήκει στην κατηγορία: ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ


- Δες όλα τα βιβλία στην ίδια κατηγορία (19 βιβλία)


Ενδιαφέρον βιβλίο για αυτούς που ασχολούνται με τη μαγειρική και ξέρουν ήδη να μαγειρεύουν. Το βιβλίο δεν έχει φωτογραφίες, κάνει περιγραφές σε υλικά και συνδυασμούς χωρίς να δίνει ακριβείς οδηγίες. Για αυτό λέω πως κάποιος πρέπει να ξέρει από μαγειρική για να μπορέσει να εφαρμόσει τις συνταγές. Επίσης θα πρέπει να ασπάζεται την χορτοφαγικήν όπως και ο Πυθαγόρας άλλωστε.

 

Νανού Νικόλα

 

Μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα υψηλής μαγειρικής με απλά και φυσικά συστατικά; Είναι δυνατό να συνδυάσουμε τη γαστρονομική τελειότητα με την πυθαγόρεια λιτότητα; Το θέμα της επιστροφής σε μια ελαφριά και φυσική διατροφή δεν είναι, όπως συχνά τείνουμε να πιστεύουμε, ίδιον του μεταβιομηχανικού κόσμου μας. Ιδού οι φυτικές συνταγές (1781) ενός μεγάλου μάγειρα του 18ου αιώνα που μας επαναφέρουν στο πολιτιστικό κλίμα -και όχι μόνο στο γαστρονομικό- μιας μεγάλης «υγιεινιστικής» αλλαγής.[...]

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Στοιχεία βιβλίου: μετάφραση Αντωνία Τσίτσοβιτς-Ράντιν , εκδ. Καλέντης, σελ.181 , εκδ. 2006



Σου άρεσε το βιβλίο; Κάνε Like βρε, τι σου ζητάνε;

Πες κι εσύ τη γνώμη σου γι αυτό το βιβλίο παρακαλώ.
Αυτές που θα επιλέξουμε θα μπουν μέσα στο άρθρο, ως μέρος της κριτικής με το όνομά σας φυσικά.



AGXOS