Ένα καλό βιβλίο που μπορεί να κάνει ακόμα και κάποιον που δεν αγαπάει την κουζίνα και τη μαγειρική να κάνει μια αρχή σε αυτή. Το βιβλίο έχει μικρές ιστορίες οι οποίες διαβάζονται πολύ ευχάριστα και γρήγορα. Το γεγονός ότι σου γουργουρίζει το στομάχι ή σου τρέχουν τα σάλια, δεν ξέρω αν πρέπει να γραφτεί ως προτέρημα ή ως μειονέκτημα.
Νανού Νικολά
Το βιβλίο "Αθήναιου Βορβορυγμοί" είναι η ημερολογιακή διήγηση των ιστοριών ενός μεσογειακού μάγειρα. Η ιστορία της γαστρονομίας παντρεύεται με αληθινές προσωπικές ιστορίες από την εμπειρία του συγγραφέα στις κουζίνες του κόσμου, οι οποίες συχνά προβάλλονται στο σκηνικό έργων της λογοτεχνίας. Ορισμένα από τα κείμενα συνοδεύονται από δοκιμασμένες συνταγές της λεγόμενης "υψηλής μαγειρικής".
(από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Στοιχεία βιβλίου: εκδ. 2007, σελ. 172, τιμή 9.00€. |